Oblakovska 59, Beograd   063/48 48 38      

 

Zasto izabrati nas?

Poslovna filozofija AutoExpressa u potpunosti je orijentisana na pružanje najbolje i najefikasnije usluge našim klijentima u svim segmentima: od zakazivanja dolaska u servis, preko dijagnostike na najsavremenijim uređajima, redovnog servisiranja i popravki vozila, do pomoći na putu.

O nama

Prilika da se pozicioniramo na najboljoj Beogradskoj lokaciji za obavljanje servisnih delatnosti, vizijom su stvorili AutoExpress – Servis za sva vozila.
Naše osnovne vrednosti su profesionalizam naših zaposlenih, odgovornost i briga o klijentima, kao i stvaranje uzajamnog poverenja.
Misija pružanja visokog nivoa kvaliteta servisnih usluga svih vozila prilagođene željama i mogućnostima svakog klijenta uz stvaranje imidža kompanije koja deluje u duhu sa vremenom koje dolazi, naše su vodilje u poslovanju.

Naš tim

Naš tim servisera čine vrhunski stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom. Da bi se svaki problem ili nepravilnost u radu vašeg vozila rešavao brzo, kvalitetno i profesionalno, naši serviseri i tehničari redovno završavaju adekvatne treninge i obuke. Preciznost u radu i vođenje računa i o najmanjim detaljima, njihova je obaveza i odgovornost.

Naš servis

Servisna oprema je savremena i visokog kvaliteta. Pored sofisticirane opreme najnovije generacije računarskih tehnologija, naši serviseri su posebno obučeni pod nadzorom instruktora proizvođača. Da bi bili u prilici da Vam garantujemo vrhunsku preciznost u radu, naš sistem je prilagođen visokim standardima za putnička i laka komercijalna vozila.
Između ostalog, AutoExpress poseduje najnoviji potpuno kompjuterizovan uređaj za centriranje trapa 3D video sistem – Ravaglioli RAVTD3000, koji nam omogućuje da detektujemo sve karakteristične uglove vozila sa međuosovinskim rastojanjem od maksimum 4700 mm. Uglovi se detektuju u 3D kvadrantu pomoću četri infracrvene kamere sa po 5-megapiksela a komunikacija između senzora je putem bežične veze – Bluetooth.

Lokacija

Nalazimo se na idealnoj lokaciji, na samo nekoliko minuta vožnje iz skoro svakog dela Beograda. Posetite nas u Oblakovskoj ulici br. 59, u blizini Mostarske petlje, kod Hitne pomoći.

Kontakt

Pozovite nas:

063 48 48 38
011 26 26 150

Pišite nam:

info@autoexpress.rs

Pratite nas:

Facebook: www.facebook.com/Auto-Express-Servis-za-sva-vozila-1650802755204261