Oblakovska 59, Beograd   063/48 48 38      

 

Dijagnostika za sva vozila

Kvalitetna dijagnostika - efikasna popravka vozila

U AutoEkspress servisu koriste se međunarodno priznati dijagnostički uređaji koji u rukama iskusnih servisera postaju alat bez koga je praktično nemoguće izvršiti bilo kakve zahvate na elektronskim sistemima upravljanja vozila.

Centriranje trapa

Centriranje trapa je jedan od najbitnijih elemenata bezbednosti na putu.

Od kvalitetnog centriranja trapa umnogome zavisi  sigurnost i udobnost vožnje, očuvanje pneumatika kao i racionalna potrošnja goriva.
AutoExpress poseduje potpuno kompjuterizovan uređaj za centriranje trapa 3D video sistem – Ravaglioli RAVTD3000, koji nam omogućuje da detektujemo sve karakteristične uglove vozila sa međuosovinskim rastojanjem od maksimum 4700 mm. Uglovi se detektuju u 3D kvadrantu pomoću četri infracrvene kamere sa po 5-megapiksela a komunikacija između senzora je putem bežične veze – Bluetooth.
Pored sofisticirane opreme najnovije generacije računarskih tehnologija, naši serviseri su posebno obučeni pod nadzorom instruktora proizvođača.
Garantujemo Vam vrhunsku preciznost u radu, a upravo zato je naš sistem prilagođen visokim standardima za putnička i laka komercijalna vozila.

 

Vulkanizer

Pravilnim izborom i održavanjem pneumatika, povećava se bezbednost na putu.

AutoExpress poseduje najsavremenije uređaje za balansiranje i demontažu pneumatika proizvođača Ravaglioli. Neke od usluga koje se rade u vulkanizerskom delu:

  • Montaža i demontaža točkova na vozilo
  • Montaža i demontaža pneumatika
  • Balansiranje aluminijumskih, magnezijumskih i čeličnih felni
  • Krpljenje guma čepom i pečurkom
  • Punjenje guma azotom i provera pritiska u gumama

 

Hotel za gume

Kvalitetno skladištenje pneumatika održava kvalitet i smanjuje mogućnost deformisanja.

AutoExpress poseduje veliko skladište opremljeno specijalnim policama u kojima gume „SPAVAJU“ čekajući svoju sezonu.